PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la normativa de protecció de dades, QUICK SOLUTION SABADELL S.L. informa els usuaris de la seva política de privacitat:

Dades bàsiques del Responsable del tractament

QUICK SOLUTION SABADELL S.L.

CIF: B-65254153

Adreça: Calle Terra Alta, número 44, Polígono Industrial Can Carné

Codi Postal: 08221-Castellar del Vallès (Barcelona)

Email: info@quick-solution.es

Telèfon: 937143091

 

FinalitatsPrestació de serveis de fabricació, muntatge i comercialització de tot tipus de mobiliari.

Facturació dels serveis.

Facilitar-los informació sobre les activitats que efectuem.

LegitimacióExecució d’un contracte i consentiment de l’usuari
DestinatarisNo es preveu la cessió de dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccedir a les dades, rectificar-les, suprimir-los, sol·licitar la portabilitat,

Oposar-se al tractament i sol·licitar la limitació.

 

Informació addicional:

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix, així com enviar-li informació de serveis connexos.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil, i no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució del contracte de prestació de serveis i el consentiment dels interessats que sol·liciten rebre informació.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No està prevista una cessió de dades a tercers, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades? On pot exercir-los?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades i deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per exercir els esmentats drets es podran adreçar a:

QUICK SOLUTION SABADELL S.L. mitjançant escrit, juntament amb la seva acreditació d’identitat, en la següent adreça Carrer Terra Alta, nombre 44, Polígon Industrial Can Carné, CP 08221-Castellar del Vallès (Barcelona), o bé a través de correu electrònic: info @ quick-solution. és, establint en el “Assumpte” el dret exercitat.

Podeu obtenir models de l’exercici dels drets a les pàgines web de l’Agència espanyola de protecció de dades i de l’Autoritat catalana de protecció de dades.

Si considera que els seus drets no s’han atès adequadament, té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

També pots informar-te en la Guia per al Ciutadà editada per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades mitjançant el següent enllaç: http://www.agpd.es/portalwebAGPD/canaldocumentacion/publicaciones/common/Guias/GUIA_CIUDADANO.pdf

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en QUICK SOLUTION SABADELL S.L. procedeixen de l’usuari amb el seu consentiment, o bé a través del contracte d’encarregat del tractament. Les categories de dades que es tracten són: Dades d’identificació, adreça postal o electrònica, informació comercial i dades econòmiques. No es tracten dades especialment protegides.